SERVICES

De projecten omvatten zowel het schilderen van grote projecten zoals kantoorgebouwen, scholen enz.. als het schilderen van kleinere projecten zoals winkels, huizen, villa's enz. Het is belangrijk voor mij om met de beste producten te werken die op de markt aanwezig zijn om de kwaliteit te waarborgen. Wij werken met de leveranciers die samen met ons de beste service aan de klanten bieden om zo tot een antwoord te komen op elke vraag.

OP alle binnen schilderwerken is een garantie van 4 jaar

Schilderwerken


Muurbekleding

Een frequent toegepast alternatief voor het schilderen van de wanden is ze te behangen. Deze markt is zeer uitgebreid en bestaat naast het plaatsen van traditioneel behangpapier ook uit het plaatsen van allerlei types materiaal en vliesbehang. Als ook renovatie vlies, patent en glasvlies die al dan niet nadien te overschilderen zijn in kleur naar keuze.

OP alle muurbekleding is een garantie 4 jaar

Naast het uitvoeren van het gewone schilderwerk is de zaak ook gespecialiseerd in het plaatsen van allerhande vloerbekleding van zowel zachte als harde Dit omvat het leveren en plaatsen van tapijten, PVC-vloerbekleding, linoleum, laminaat, parket enz. ik bied een zeer ruim assortiment aan . Naast plaatsen van vloerbekleding en leggen van laminaat en parket schuur ik ook bestaande parkets en plance op en vernieuw deze met hard wax olie

OP alle vloerbekleding geld de garantie van de fabrikant.


Vloerbekleding